Reumatikerföreningen Finspång

finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen.

Kom med Du också!

Tillsammans, försöker vi skapa en glad och trivsam atmosfär i vår förening.
Styrelsen ser fram emot Dina förslag på aktiviteter, resor, studiecirklar, träffar mm. som kan påverka allas vår trivsel på ett positivt sätt.

Vår förening är en ideell, partiopolitiskt och religiöst obunden, intresseförening som är fristående/oberoende gentemot producenter och myndigheter.
Föreningen är ansluten till Reumatikerförbundet som är en ideell riksorganisation, vars uppgift är att samla och organisera alla dem som vill främja medicinska och sociala intressen för människor med reumatiska sjukdomar i syfte att minimera konsekvenserna av sjukdomen.
Kom med i Sveriges största ( nära 60 000 medlemmar) handikappförening med 196 lokalföreningar,
Vi finns till för dig som har någon Reumatisk sjukdom,eller har en vän eller anhörig som har det och som vill stödja vår verksamhet.

Nedan lite skäl att vara medlem:

• Intresseorganisation som driver reumatikers frågor
  • Möjlighet att påverka politiker & beslutsfattare
  • Träffa andra i samma situation och utbyta erfarenheter genom våra medlemsmöten och temakvällar.
  • Diagnosspecifik information om sin sjukdom
  • Reumatikervärlden, vår tidning med 6 nummer per år
  • Personlig utveckling såsom studiecirklar, motion bland annat
  • Detta får du för endast 250kr per år d.v.s. endast för 68 öre per dag.

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!